Novosti

The Witcher 3: Wild Hunt Novi Witcher 3 trebao bi biti i posljedni kako je najavio CD Projekt RED.Naime igra će izaći 2014. godine, biti će dostupna na PC-u i na novom PS4.Još jedna novost je ta da će “open… Opsirnije »

Naughty Dog nas je opet “zapalio” za svojim survival naslovom, a ovoga puta to je učinio objavom prvog od pet “making of” trailera/videa u kojem nam pobliže opisuju karakteristike Infecteda i kako su odlučili odmaknuti se od klasičnog zombie pristupa… Opsirnije »

Iako već neko vrijeme kruže glasine, Ubisoft je službeno najavio novi nastavak serijalu pod nazivom Assassin’s Creed IV: Black Flag. Ubisoft nije otkrivao mnogo detalja, ali otkrio je da će Playstation 3 verzija imati dodatnih 60 minuta posebnog sadržaja, dakle slično… Opsirnije »

Priprema se velika borba između superheroja. Naime, uskoro stiže igra Injustice: Gods Among Us koja se bazira na likovima iz DC stripova. Mnogi novi likovi poput Nightwing i Harley Quinn su najavljeni ranije, a također se najavilo uključivanje kralja sedam… Opsirnije »

Lara se vraća, i to čini se u veoma dobroj formi. Naime, stigao je trailer za Tomb Raider Reborn. Nama se svidio trailer, te vjerujemo da će ovo biti još jedan dostojan nastavak serijala. Pogledajte trailer i prosudite sami: